Medisana

Medisana

Klicka här eller på logo för att gå till deras hemsida

Medisana – Inget är viktigare än hälsan!

Detta faktum har varit vägledande för Medisana i över 30 år. Medisana är idag en av de ledande aktörerna på hälsovårdsprodukter. Medisana arbetar med att hela tiden utveckla produkter för hälsa och välbefinnande och många av de produkter som tagits fram genom åren är idag en standard på marknaden. Produkterna är framtagna för att slutanvändare skall kunna kontrollera sin hälsa och behandla sig och kunna utöva professionell skönhetsvård när som helst i sitt egna hem. Medisana har vunnit flera prestigefyllda utmärkelser genom åren.

Health Control

Wellness

Therapy

Healthy Home

Personal Care

Kitchen Scales

HEALTH CONTROL

Blodtrycksmätare

Pulsoximeter

Termometer

Personvåg

KROPPSANALYSVÅG

Medisana-produkter övervakar mätbar biologisk data och relevanta kroppsfunktioner, såsom blodtryck, pulsfrekvens, hjärtfrekvens och kroppstemperatur. Hälsoövervakningen kommer mer i fokus för fler människor, av två skäl: öka allmänhetens medvetenhet om personlig hälsa och ständig framsteg inom medicinsk forskning.

Hälsoövervakningsprodukter inkluderar ett antal blodtrycks- och pulsfrekvensövervakare samt termometrar och apparater för att övervaka grundläggande hjärtfunktioner.

WELLNESS

Det finns många vägar till välmående, och Medisana har tagit sig an uppgiften att på bästa möjliga sätt göra det så enkelt som möjligt att må bra. Med Medisanas produkter för välmående så har du du inte långt ifrån den perfekta balansen mellan kropp och själ. Unna dig en mysig värmefilt på vintern, eller bara om du känner dig frusen på en sommarkväll.

Få bukt på ryggont och stela muskler med ryggmassage, och varför inte kombinera det med fotmassage för ömmande fötter? Med den separata nackmassagen så behöver du bara luta dig tillbaks och låta massagehuvudena göra jobbet. Om du behöver mer frihet i massagen så har Medisana det perfekt hjälpmedlet, handmassagen. För att avsluta den perfekta symbiosen mellan kropp och själ så sätter du ner fötterna i den masserande och renande fotmassagen.

VÄRMEFILT

RYGGMASSAGE

FOTMASSAGE

NACKMASSAGE

HANDMASSAGE

FOTSPA

THERAPY

SMÄRTTERAPI

INHALATOR

INFRARÖTT

WAKE UP LIGHT

LJUSTERAPI

LUSKAM

Fler och fler människor använder produkter och teknik för att behandla sig själva. Detta beror delvis på den demografiska utvecklingen, men också på grund av nödvändiga reformer inom hälso- och sjukvården i många europeiska länder.

Det blir vanligare att man måste ta mer ansvar för egen behandling, t.ex. av kroniska sjukdomar och krämpor. Terapi hemma innehåller produkter för ultraljudsinhalation, allergibehandling och personlig massage. Medisana erbjuder även produkter för smärtbehandling och elektroakupunktur.

HEALTHY HOME

I en ständigt ökande hektisk värld blir hemmet en viktig plats för fred och välbefinnande. Det här är där ny livsenergi fylls på. Därför lägger många människor ett stort fokus på hälsa. Medisana skapar en atmosfär av lätt andning och avkoppling, genom effektiva och lugnande innovationer för inomhusbruk.

HYGROMETER

LUFTFUKTARE

DOFT

LUFTRENARE

PERSONAL CARE

CELLULITMASSAGE

SMINKSPEGEL

EPILERING

MANIKYR/PEDIKYR

ANSIKTSVÅRD

Nuvarande trender i hälsoutveckling och självvård följs av en kroppsmedveten livsstil som omfattar personlig skönhet och välbefinnande. I skönhetssektorn har Medisana specialiserat sig på utveckling och marknadsföring av hand- och fotvårdsprodukter och hårborttagning (depilation).

KITCHEN SCALES

Lev hälsosamt – Medisana presenterar ett utvalt sortiment av moderna vågar gjorda av glas och stål med det här mottot. Eftersom en hälsosam och balanserad kost, förutom en hälsosam livsstil och tillräckligt med övning, bidrar betydligt till hälsan.

KÖKSVÅG AV GLAS

KÖKSVÅG AV STÅL

31 augusti, 2016