Divoom

Divoom

divoom2

Divoom är skapare av innovativa ljudprodukter med aestetisk design och kraftig ljudbild för musikälskare. De har ett sortiment av stilrena och färgglada högtalare för de som vill ha det där lilla extra. Med över 10 års erfarenhet så har de byggt upp ett märke genom passion för musik och ljudkvalitet. För att få en så ren ljudbild som möjligt så är varje högtalare finjusterad in i minsta detalj för att passa alla olika sorters musikentusiaster.

VOOMBOX POWER

VOOMBOX OUTDOOR

VOOMBOX PARTY 2

ONBEAT-500

TIMEBOX

TIMEBOX MINI

AURABOX

TIVOO

TRAVEL

VOOMBOX POWER

 

Divoom Voombox Power är en tuff högtalare med gummerad yta som har fått sitt namn både efter sitt kraftfulla ljud som strömmas ut I 360 grader och sin förmåga att motstå damm, smuts och vätska med sin IP6 certifiering. Power är byggd för att hålla och är enkel att bära med sig med handledsrem. Ljudet drivs av sex olika element och kan förbättras genom att koppla ihop en till Divoom Voombox Power med funktionen Double Up Pairing.

Oroa dig inte över att dina prylar ska ta slut på batteri med den inbyggda powerbanken för uppladdning. Dela upp din favoritmusik på två högtalare och avnjut den i två olika rum i huset, eller varför inte en på ena sidan av gräsmattan och en högtalare på den andra sidan. Tack vare anslutningen med Bluetooth 4.2 så får du förbättrat ljud och anslutning till dina enheter för att kunna avnjuta din favoritmusik utan störningar.

VOOMBOX OUTDOOR

Prisbelönt portabel Bluetooth-högtalare från Divoom. Robust och tålig som även kan fungera som högtalartelefon. Du parar din surfplatta eller smartphone via Bluetooth/NFC och du kan ha högtalaren upp till 10 meter ifrån den enhet du spelar ifrån. Den har en gummerad yta runtom högtalaren som gör den extra stryktålig. Den tål dessutom fukt och regn, den är något tyngre än dom flesta modellerna av portabla Bluetooth-högtalare.

Trots sin lilla och kompakta design finner du hela fem stycken element, med bland annat en inbyggd woofer för att ge så bra ljud som möjligtvis kan i detta format. Högtalaren levererar hela 15Watt RMS. Det inbyggda batteriet på 3200mAh klarar av att leverera musik i upp till 12 timmar och tar cirka 3-4 timmar på sig att ladda sig fullt. Vill du inte använda dig av Bluetooth har den även ett 3,5mm minitele-kontakt på ena sidan där du kan ansluta din enhet via stereo-kabel.

 

VOOMBOX PARTY 2ND GENERATION

 

Divoom Voombox Party II, uppdaterad och bättre än tidigare modell. Bluetooth 4.1 och med NFC, powerbank funktion, 360° True Surround Sound, IP44 klassad (stänk-, regntålig), 6 drivelement med 30-watt ljudeffekt, 6000mAh uppladdningsbart batteri med 8h speltid. Voombox Party levererar fantastiskt ljud med 6 element design. Voombox Party II kan också ladda din mobila enhet med sin nya laddningsfunktion. Den prisbelönta robusta konstruktion tål tuffare tag – damm-, stänk-, regn- och stötsäker.

Voombox Party är robust och tålig portabel Bluetooth-högtalare som även kan fungera som högtalartelefon. Du parar din surfplatta eller smartphone via Bluetooth/NFC och du kan ha högtalaren upp till 10 meter ifrån den enhet du spelar ifrån. Den är något tyngre än dom flesta modellerna av portabla Bluetooth-högtalare vilket gör den till den perfekta högtalaren att ha med sig när du campar, stranden, altanen, balkongen eller kanske till och med som huvudhögtalare i vardagsrummet.

5 juni, 2017