One page

Långsiktig handelspartner

Arbetar efter att ständigt överträffa era förväntningar

GARE Distribution är ett handelshus inom hemelektronik. Vi representerar Landmann, Digihome, Telefunken, PanzerGlass, Medisana, Divoom, Homeline, VAIN STHLM och Cobb. Vår personal har nästan 30 års erfarenhet från branschen och har varit verksam i bolag med inköp, försäljning och logistik inom hemelektronik och tillbehör till samtliga nordiska länder.

Vårt mål är att erbjuda snabbrörlig konsumentelektronik till attraktiva priser och med högsta servicenivå. Genom att arbeta tillsammans och lära känna varandra kan vi erbjuda Er rätt produkt vid rätt tillfälle och nå gemensam och långsiktig framgång. GARE Distribution har huvudkontor i Mölndal, strax söder om Göteborg. Våra lager finns i Nässjö och Göteborg.

Varumärken

Noga utvalt från seriösa tillverkare

Om oss

GARE Distribution grundades 2014. Vi har mångårig erfarenhet från hemelektronikbranschen och har på detta sätt skaffat oss ett brett kontaktnät gentemot leverantörer och tillverkare samt bred kunskap om branschen. Vi arbetar med försäljning till återförsäljare och grossister i Norden.

Vi försöker att minimera overheads och fasta kostnader. På så sätt skall vi kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser med högsta service. Vi strävar efter att våra kunder skall vara nöjda med vårt arbete och våra produkter för att finna en långsiktig affärsrelation.

Kontakta oss

Eller kom och besök oss på vårt kontor

GARE Distribution AB

Kråketorpsgatan 10C
431 53 Mölndal

Öppna karta

Email: info@gare.se
Telefon: 031 – 389 10 60

Vårt kontor ligger i Åbro industriområde i Mölndal, endast 20 minuter till Landvetter flygplats.

Önskar ni komma i kontakt med oss vänligen fyll i kontaktformuläret eller kontakta oss på telefon. Vänligen notera att vi inte säljer direkt till konsument.