Anställningsform
Full-time
Industri
Hemelektronik, grill, hälsa
Adress
Kråketorpsgatan 10C, Mölndal, 431 53
Ansökan skapades
17 January, 2022
Titel
Försäljning B2B Landmann Grillar - GARE BBQ & Outdoor i Kungsbacka
Om företaget

GARE BBQ & Outdoor är sedan 2021 generalagent för Landmann (grillar, tillbehör och eldstäder). Landmann är klar tvåa på den svenska grillmarknaden utifrån vilket varumärke konsumenterna önskar köpa. Införsäljningen för 2022 är i princip klar men det finns mycket kringliggande arbete. Införsäljningen för 2023 startar redan till våren. I bolaget finns också varumärket Cobb som är portabla premiumgrillar.

Bolaget återfinns i GARE-koncernen där vi sedan 2014 även säljer hemelektronik och produkter kring personlig hälsa och välbefinnande.

Våra kunder är större återförsäljare och kedjor i Norden.

Vi flyttar i mitten av april till nyrenoverade lokaler i Kungsbacka.

Om tjänsten

Befintlig och uppsökande försäljning primärt i Sverige, men kan även vara i Norden. En spännande tillväxtresa där du driver din egen försäljning med full försäljningsprocess från prospektering, kundmöte och offerthantering till avslut och uppföljning av affärer. Som tidig person i bolaget kommer du att axla en viktig roll i företagets försäljningsstyrka. Du arbetar på att bygga upp och förvalta din egen kundportfölj där du alltid är uppmärksam på nya affärsmöjligheter. Vi ger en introduktion i vilken du kommer att få tid att gå igenom affärssystem, våra leverantörer, varumärken och produkter, kunder m.m.

Vi är fortsatt ett litet företag (med stora ambitioner) vilket innebär att alla måste hjälpas åt.

Då försäljningen av grillar är säsongsbetonad kan viss form av arbete/försäljning även vara i vårt systerbolag som arbetar med hemelektronik.

Vi ser gärna att du bor inom rimligt avstånd till arbetsplatsen då vi gärna ser att man utgår från Kungsbacka när man inte är ute hos kunder.

Om dig

Du är tävlingsinriktad, affärsmässig, prestigelös, engagerad, effektiv och bra på att samarbeta.

Som person är du självklart social och ödmjuk – samtidigt som du har en riktig vinnarskalle, motiveras av utmaningar och är beredd att kavla upp ärmarna för att nå resultat och slå nya rekord.

Du har kunskap om produkterna/branschen (grill primärt) samt är datorvan. Du är inte rädd för uppsökande försäljning och har tidigare säljerfarenhet.

Har du upparbetade kundkontakter är det mycket meriterande.

Vad GARE erbjuder:

Du kommer att få ett utvecklande arbete i en snabbrörlig och spännande bransch. GARE BBQ & Outdoor erbjuder dig en nyckelroll för bolagets fortsatta tillväxt. Det är ett affärsdrivet bolag med ambitioner för framtiden och det finns goda möjligheter för dig att på sikt utvecklas och växa i rollen. Du arbetar heltid från måndag till fredag med fast lön. Eventuell provision blir aktuell först efter ett år.

 

Varaktighet Provanställning som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning

Tillträde 1 maj, önskvärt men inget krav

Arbetstid/Varaktighet Heltid

Lön Fast månadslön

Kontakt

Kontaktperson: Jonas Anteborn, jonas.anteborn@gare.se

Telefon: 031-3891060

Close modal window

Position: Försäljning B2B Landmann Grillar - GARE BBQ & Outdoor i Kungsbacka

Ansökan slutförd. Tack så mycket för ditt visade intresse! Vi återkopplar så snart som möjligt.